Het is zover!

Onze geliefde Vader Knipmes is, veel sneller dan we verwachtten, zo goed als verkocht!!  

DON’T WAIT, DON’T HESITATE,

LIVE YOUR DREAM!!

Dat is hoe wij altijd proberen in het leven te staan. Dat is ook waarom wij onze Vader Knipmes bouwden: om heel veel te genieten van het langzaam aan door het leven dobberen. Om op steeds andere plekjes en in steeds andere steden ons touwtje vast te maken. Soms in de drukte van een grote wereldstad en soms langs de oevers van een verlaten watertje in the middle of nowhere.

Altijd en overal alleen aan een touwtje genoeg om overal te kunnen wassen, plassen, douchen: de verwarming doet het, de wasmachine draait en als we willen slingeren we de oven aan. Zo kunnen we het met onze Vader Knipmes weken volhouden. Alleen af en toe wat vers drinkwater volstaat. Zo ging het meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid en zo kunnen we het gerust nog een poosje volhouden. Toch begint het steeds meer te kriebelen, voelen we de wens om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Omdat we trots zijn – en blijven – op ons drijvend huisje, delen we de foto’s nog graag met jullie!

6 gedachten over “Het is zover!

 1. Zo spannend en vast ook heel dubbel na tien avontuurlijke jaren op het water, maar wat kunnen jullie met enorme trots terugkijken op wat jullie -letterlijk- hebben opgebouwd. Een pracht van een boot en een geweldig aantal unieke woon-, reis-, en leef-ervaringen op en rond het water. We wensen jullie heel veel succes met de verkoop en daarna met al het nieuwe moois dat op jullie pad komt. En intussen hopelijk nog veel mooie genietmomenten op de Knipmes. Daar valt vast en zeker ook vanaf het vasteland nog wel een boek over te schrijven! Liefs uit Londen, Kevin, Daan en Nova

  • Dank lieve mensen, dank lieve hulp-op-afstand. We gaan de ontwikkelingen – bij ons en bij jullie daar in Londen – verwachtingsvol èn met spanning afwachten!! Liefs van ons voor jullie xxx

 2. Al tijden lees ik bij jullie en zie dan waters waar wij ook vaak over dobberen,zo leuk om te lezen.Wij zijn ook ‘ vaarvolk’ vandaar.Wens jullie succes met de verkoop al zal het toch een vreemd gevoel zijn.

  Deze droom is in ieder geval gedroomd.

 3. Hallo ‘matroos’, dank voor uw berichtje en goede wensen. Wie weet ontmoeten we elkaar nog eens op wie weet wat voor watertje!
  Hartelijke groet vanaf de Vader Knipmes

 4. Hi Marijke en Fred. Wij zijn Marijke en Harm van de “Barkas open kuip” Fitzcarraldo. Op dit moment zijn wij Zeeland binnengevaren en we dachten :eens kijken wat jullie ervaringen daar zijn. In 1e instantie gaan we naar het Grevelingenmeer. Maar wat een verrassing! ! Jullie gaan jullie prachtige schip verkopen hetgeen in dit geval ook betekent een nieuw leven beginnen. Het een hangt met het ander direct samen: geen schip dus een geheel ander leven.
  Aan alles komt een eind maar het is moeilijk voor te stellen als het zover is. Het zal een heel proces geweest zijn om tot dit besluit te komen. Wij wensen jullie een goede verkoop en daarna een mooie doorstart.
  Helaas dus geen leuke toevallige ontmoeting meer op het water. Benieuwd wat jullie volgende stap is als eea afgerond is.
  Wij wensen jullie veel geluk in het nieuwe leven en vooral een goede gezondheid.
  Liefs en hartelijke groet
  Marijke en Harm
  06 233 666 07
  harmmar@quicknet.nl
  Bennebroek

 5. Lieve Harm en Marijke,
  door mensen als jullie zal het afscheid van onze Vader Knipmes mede moeilijk vallen! We herinneren ons nog zo goed de eerste ontmoeting in Doesburg en hoe gecharmeerd we van jullie Barkas waren en zijn. Inmiddels is onze Vader Knipmes verkocht en bijna in wel zeer goede handen terecht gekomen. We hopen toch op hernieuwde ‘vasteland’-ontmoetingen, de vaarcontacten zijn ons immers zeer dierbaar. We wensen jullie een supermooie tijd op de Grevelingen, nog heel veel vaarplezier, een goede gezondheid en heel veel liefs van ons,
  Fred en Marijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *