Alles over de verkoop

DON’T WAIT, DON’T HESITATE,

LIVE YOUR DREAM!!

Dat is hoe wij altijd proberen in het leven te staan. Dat is ook waarom wij onze Vader Knipmes bouwden: om heel veel te genieten van het langzaam aan door het leven dobberen. Om op steeds andere plekjes en in steeds andere steden ons touwtje vast te maken. Soms in de drukte van een grote wereldstad en soms langs de oevers van een verlaten watertje in the middle of nowhere.

Altijd en overal alleen aan een touwtje genoeg om overal te kunnen wassen, plassen, douchen: de verwarming doet het, de wasmachine draait en als we willen slingeren we de oven aan. Zo kunnen we het met onze Vader Knipmes weken volhouden. Alleen af en toe wat vers drinkwater volstaat. Zo ging het meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid en zo kunnen we het gerust nog een poosje volhouden. Toch begint het steeds meer te kriebelen, voelen we de wens om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Het is daarom dat wij, weliswaar met pijn in ons hart, onze Vader Knipmes te koop aanbieden. Officieel nu, sinds een paar dagen. Natuurlijk hopen we dat er een nieuwe eigenaar komt die, net als wij, ook ten volle wil genieten van het leven op het water. Die op ontdekking wil gaan over rivieren en kanalen, riviertjes en watertjes, stromen en stroompjes in Nederland en Europa. Die nieuwe gebieden wil ontdekken in zijn/haar eigen tempo met altijd je huisje bij je. Bevalt het dan blijf je, bevalt het niet of heb je genoeg gezien/ontdekt, dan gooi je je touwtje los en dobber je een stukje verder. Dat werk, dat soort leven, voor jaren of gewoon zo af en toe een paar weken/maanden. Plezier en genieten, dáár gaat het om!!

De link, waarmee je de advertentie van onze Vader Knipmes kunt vinden, vindt je hier:

https://www.yachtfocus.com/gebruikte-boten-te-koop/details/nautic-world/129719/beurtvaerder-1350.html

bekijk hem gerust, deel hem als je wilt, doe ‘as you like’.

Alle contacten over de verkoop en inlichtingen over onze Vader Knipmes lopen uitsluitend via onze makelaar:

De heer Rob Kamp van Lugero Yachting, tel 0031655230798

En omdat we supertrots zijn op ons drijvend huisje, delen we de verkoopfoto’s hier heel graag nog eens met jullie.